تولید سالانه 6500 تن گوشت قرمز در ساری

تولید سالانه 6500 تن گوشت قرمز در ساری

رضا پور فلاح با بیان اینکه 746 هزار و 122 واحد دامی در شهرستان ساری وجود دارد، گفت: سالانه 6 هزار و 576 تن گوشت قرمز در این شهرستان تولید و به بازار مصرف عرضه می شود.

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان ساری جمعیت دام های سبک این شهرستان را 365 هزار و 900 رأس اعلام کرد و ادامه داد: بیشترین گوشت قرمز در این شهرستان از دام های سنگین تولید می شود که جمعیت آن، 65 هزار رأس است.

این مسوول اضافه کرد: یک هزار و 604 واحد دامداری کوچک روستایی در این شهرستان به ظرفیت 73 هزار رأس در زمینه های پرورش گاو شیری، گوساله پرواری، گوسفند داشتی و پرواربندی بره فعالیت می کنند.

پورفلاح بیان کرد: 72 واحد فعال صنعتی با ظرفیت 11 هزار و 253 راس در ساری فعالیت می کنند که با 9.3 درصد تولید استانی، سهم بسزایی در تامین گوشت قرمز مازندران و استان های دیگر دارند.

اخبار مرتبط

توزیع گوشت قرمز میان نیازمندان شهرستان بهشهر

۷ هزار تن گوشت مرغ گرم به بازار عرضه شد

تصاویر/ پرورش مرغ گوشتی

0 نظر

ارسال نظر

capcha