تشریح اقدامات پارک علم و فناوری مازندران در ایام کرونایی سال ۹۹

 تشریح اقدامات پارک علم و فناوری مازندران در ایام کرونایی سال ۹۹

علی معتمدزادگان، رئیس پارک علم و فناوری مازندران در گفتگو با خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، با اشاره به نقش این مرکز در تولید اقلام مربوط به ویروس کرونا گفت: زمانی که خبر شیوع کرونا شنیده شد، شرکت‌های دانش بنیان در سراسر کشور ایده‌ها و اقدامات قابل توجهی را ارائه دادند که مجموعه ما نیز از این قائله جدا نماند. در ابتدا با صدور فراخوان از تمامی کسانی که می‌توانند با طرح‌های نوآورانه و خلاقانه گامی در این راستا بردارند دعوت به همکاری کردیم.

معتمدزادگان اضافه کرد: تولید چندین هزار لیتر محلول ضد عفونی کننده توسط شرکت‌های صنعت سبز طبرستان، اکلیل قائم، پوشش حیات سبز، بهساز نیروی کار نگین، پادینا طب پارسیان، زولنگ رسپینا، پاک زیست طنین مهرگان و مروارید زیبای صدف کاسپین از جمله اقدامات پارک در روز‌های ابتدایی شیوع کرونا بود.

رئیس پارک علم و فناوری مازندران در خصوص دستگاه وندیلاتور تولید شده به همت یکی از شرکت‌های مستقر در این مجموعه اظهار کرد: دستگاه تنفس مصنوعی یا ونتیلاتور دستگاهی است که هوای قابل تنفس را به داخل ریه فرستاده و سپس دی اکسید کربن را از ریه‌ها خارج می‌کند. این محصول عملیات ونتیلاسیون را برای بیمارانی که شرایط حاد تنفسی ندارند در طولانی مدت انجام می‌دهد. این دستگاه به دلیل ابعاد کوچک، وزن سبک و آسانی عملکرد در منزل، آمبولانس، بخش‌های ویژه با درجه اهمیت کم قابل استفاده می‌باشد و هوای فشرده شده را به میزان مورد نیاز برای بدن با هم ترکیب کرده، سپس آن را گرم و مرطوب نموده و توسط تیوب‌های مخصوصی تحت عنوان مدار تنفسی به بیمار تحویل می‌دهد.

وی همچنین در پایان گفت: افزایش ظرفیت دستگاه بی‌خطرساز زباله‌های عفونی بیمارستانی توسط شرکت خزر الکتریک، تولید ماسک سه لایه بهداشتی توسط شرکت مازرون فوم و برنامه‌ریزی برای گسترش حجم تولید، تولید دستگاه اکو استریل بیمارستانی توسط شرکت مدار گستر فناور چالوس، تولید لباس‌های ایزوله و گان جراحی توسط شرکت الکتروگستر کسری، استفاده از پهپاد محلول پاش برای ضد عفونی کردن معابر شهری توسط شرکت کاسپین هوا دریا، ساخت پهپاد محلول پاش توسط شرکت ابر تک و ... از دیگر محصولات تولیدی پارک علم و فناوری مازندران در سال ۹۸ است.

اخبار مرتبط

رامسر پذیرای مسافران نیست/ شناسایی ۵۳ بیمار کرونایی

روند رو به صعود بستری بیماران کرونایی در بابل

کشت ۸ رقم مقایسه‌ای آفتابگردان در بهشهر

0 نظر

ارسال نظر

capcha