افزایش ۵ درصدی تولید خرمالو در تنکابن

 افزایش ۵ درصدی تولید خرمالو در تنکابن

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان تنکابن از پیش بینی برداشت هزار و ۳۵۰ تن خرمالو ازباغ‌های این شهرستان با افزایش ۵ درصدی نسبت به مدت مشابه پارسال خبر داد و افزود: دارا بودن ویتامین‌هایی از جمله A، c، b۱، b۲، b۳، بتاکارون و علاوه بر آن مواد معدنی مانند کلسیم، گوگرد، آهن، فسفر، پتاسیم و منیزیم از مزایای این میوه به شمار می‌رود.

اخبار مرتبط

تصاویر| برداشت کیوی در تنکابن

رهاسازی ۲هزار قطعه بچه ماهی در تنکابن

تسهیل در راه اندازی کارخانه آسفالت تنکابن

0 نظر

ارسال نظر

capcha