شناسایی ۳۸ هکتار اراضی میاندورود برای زراعت چوب

 شناسایی ۳۸ هکتار اراضی میاندورود برای زراعت چوب

وی بیان کرد: به اعتقاد کارشناسان مسیرهای آبرفتی رودخانه ها، حاشیه دره های مرطوب، اماکن عمومی به ویژه قبرستان ها، محوطه بقاع امامزادگان، حاشیه زمین های ورزشی، حاشیه آببندان ها و آبگیرها، اطراف راه های روستایی و بین شهری از فرصت های مهم زراعت چوب در بخشی از کشور به خصوص استان مازندران و این شهرستان است.

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان میاندورود تصریح کرد: زراعت چوب صنعتی است که هم تولیدکننده از آن سود می برد و هم محیط زیست از تخریب در امان می ماند و مزایای زراعت چوب در مقایسه با سایر محصولات کشاوزی کاهش هزینه‌های نیروی انسانی و نهاده ‌های مورد نیاز از قبیل نیروی کارگری، سم و کود و سایر هزینه‌های مربوط به کاشت، داشت و برداشت و همچنین امکان استفاده از پساب‌ها و آب مازاد فاضلاب شهری است.

 وی با اشاره به سال جهش تولید و با تاکید بر زراعت چوب به عنوان یکی از پروژه های جهش تولید در بخش کشاورزی استان، اظهار کرد: باید زراعت چوب برای حمایت از واحدهای تولیدی تقویت شود که در یک اقدام هدفگذاری شده تا ۱۲۸ هکتار زراعت چوب در این شهرستان تا پایان سال توسعه داده می شود و اشخاص می‌توانند از یارانه نهال بهره مند شوند.

 علوی ادامه داد: بهره بردارانی که تمایل داشته باشند در اراضی زراعی خود زراعت چوب داشته باشند، در صورت برخورداری از زمین و آب می توانند درخواست خود را به مدیریت ارائه داده و پس از تشکیل پرونده، نهال رایگان دریافت کنند.

 این مسئول در پایان گفت: زراعت چوب یکی از طرح‌های در حال اجرا در کشور است که با هدف جلوگیری از قطع درختان و به منظور تهیه چوب مورد نیاز صنایع کاغذ و چوب از ۱۰ سال گذشته در کشور اجرایی شده که البته برای مدتی اجرای این طرح متوقف شد، اما طی دو سال اخیر و در پی اجرای طرح تنفس جنگل های شمال کشور مجددا در برنامه جدی سازمان جنگل ها و مراتع کشور قرار گرفت.

اخبار مرتبط

قاچاق سازماندهی شده چوب

روزانه ۶۲ میلیارد ریال در صنایع چوب و کاغذ مازندران هزینه می‌شود

کشف و ضبط ۹ تن چوب جنگلی قاچاق در ساری

0 نظر

ارسال نظر

capcha