12 هزار تن کیوی در بابل تولید شد

12 هزار تن کیوی در بابل تولید شد

 سرپرست مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان بابل بیان کرد: کیوی یک آنتی اکسیدان سبز با دانه های ریز سیاه است که درصد ویتامین C آن از دیگر مرکبات بیشتر است و خانواده ویتامین B را هم در خود دارد.

 وی از اجرای پروژه اقتصاد مقاومتی توسعه کشت سیاه ریشه در سه هکتار اراضی شیبدار منطقه بالا ولیک این شهرستان با اعتبار تخصیصی 562 میلیون ریال در سال گذشته خبر داد و گفت: جلوگیری از فرسایش خاک و رونق تولید، کمک به اقتصاد خانواده، نفوذ آب در خاک و استفاده بهینه از اراضی کم بهره از جمله اهداف و مزایای توسعه کشت سیاه ریشه در اراضی شیبدار است.

سرپرست مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان بابل گفت: برای اصلاح و احیاء باغات این شهرستان، سال گذشته و به صورت یارانه ای 201 مورد آزمون خاک و 83 نمونه آزمون برگ انجام شد.

اخبار مرتبط

بازدیدمیدانی دکترقاسم عزیززاده گرجی معاون استانداروفرماندار ویژه شهرستان بابل ازاجرای طرح هادی دربخش بابلکنار

تولید 430 تنی گندم در بابل

پیش بینی تولید ۸ هزار تن گوجه سبز در بابل

0 نظر

ارسال نظر

capcha