افزایش احتمال ریزش سنگ در جاده‌های مازندران

افزایش احتمال ریزش سنگ در جاده‌های مازندران

رئیس پلیس راه مازندران با بیان اینکه تردد خودروها در محورهای شمال به‌صورت نیمه‌سنگین است، گفت: احتمال ریزش سنگ در جاده‌های مازندران زیاد است.

علیرضا قدمی درباره وضعیت محورهای مازندران در گفت‌وگو با فارس در شهرستان ساری، اظهار کرد: در حال حاضر آمد و شد خودروها در محورهای هراز و کندوان به‌صورت نیمه‌سنگین و در محورهای سوادکوه و کیاسر به‌صورت پرحجم است.

وی با اشاره به یک‌طرفه شدن محور کندوان، افزود: این محدودیت تا ساعت ۲۴ امشب ادامه دارد.

رئیس پلیس راه مازندران اضافه کرد: محدودیت یک‌طرفه شدن در محور هراز لغو شد.

این مسؤول با بیان اینکه تردد تمامی کامیون و کامیونت تا ساعت ۲۴ امشب در محور هراز ممنوع است، تصریح کرد: تردد تمامی تریلی از محور هراز و همچنین تردد تمامی تریلی، کامیون و کامیونت نیز کماکان در محور کندوان ممنوع است.

قدمی با اشاره به اینکه احتمال ریزش و رانش در محورهای مازندران امشب خیلی زیاد است، خاطرنشان کرد: توصیه پلیس بر پرهیز از سفرهای غیرضروری و احتیاط در تردد است.

وی در پایان گفت: همچنین رانندگان می‌توانند ازطریق تماس با شماره تلفن‌های ۲۱۸۲۴۴۳۴ با پیش شماره ۰۱۱ از آخرین وضعیت جاده‌های استان مطلع شوند.

اخبار مرتبط

رئیس پلیس راه استان مازندران با اشاره به تردد پرحجم خودروها در جاده‌های شمال، گفت: فعلا اجرای محدودیت یک‌طرفه در محورهای استان مازندران در دستور کار پلیس نیست.

رئیس پلیس راه استان مازندران با اشاره به ترافیکی سنگین در ورودی‌های شمال، گفت: محدویت‌های ترافیکی از امروز سه‌شنبه ۱۸ شهریورماه آغاز شد و به مدت پنج روز ادامه خواهد داشت.

آخرین وضعیت جاده‌ها؛ تردد روان در محورهای چالوس و هزار

0 نظر

ارسال نظر

capcha