18 تن قارچ خوراکی در گلوگاه تولید شد

18 تن قارچ خوراکی در گلوگاه تولید شد

وی متوسط عملکرد قارچ را 20 تا 25 درصد در هر تن کمپوست اعلام کرد و افزود: میزان مصرف آب در تولید این محصول بسیار پایین است.

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان گلوگاه با بیان اینکه قارچ‌های خوراکی بویژه قارچ تازه، حاوی مقدار زیادی پروتئین است که مورد نیاز بدن است، ادامه داد: میزان پروتئین موجود در قارچ حدود دو برابر پروتئین بعضی سبزیجات و حبوبات است.

این مقام مسوول با اشاره به اینکه تولید و پرورش قارچ در چهار فصل سال امکانپذیر است، افزود: چون قارچ در محیط فاقد نور تولید می شود در اقلیم های متفاوت نیز امکان تولید آن وجود دارد.

وی گفت: سال گذشته 45 تن قارچ خوراکی در این شهرستان تولید و روانه بازار مصرف شد. 

اخبار مرتبط

شیوع مسمومیت با قارچ های سمی در فصل بهار

تولید سالانه 1200 تن قارچ دکمه ای در بابل

اعتبارات تخصیصی برای آزادراه انزلی- بهشهر ناچیز است

0 نظر

ارسال نظر

capcha