به گزارش مازند روز به نقل از خبرنگارآریادفترمازندران درشهرستان نو، حبیب اله رنجبر گفت: قارچ خوراکی خصوصا به صورت تازه حاوی مقادیر فراوانی پروتئین مورد نیاز بدن بوده که از این لحاظ میزان پروتئین آن دو برابر پروتئین اغلب سبزیجات و سایر حبوبات است.
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان نور با بیان اینکه این شهرستان دارای 9 واحد پرورش قارچ خوراکی با تولید سالانه 116 تن است، اظهار داشت: 4 واحد نیمه صنعتی پرورش قارچ خوراکی به مساحت یک هزار مترمربع با ظرفیت تولید 100 تن در سال در این شهرستان فعال است.
وی افزود: به منظور ساماندهی و حمایت از مشاغل خانگی، 5 واحد خانگی پرورش قارچ خوراکی به مساحت 180 مترمربع با ظرفیت تولید 16 تن در سال در این شهرستان در حال فعالیت است که منجر به درآمدزایی و ایجاد اشتغال شده است.
0 نظر