تولید سالانه 290 تن فندق در نور

 تولید سالانه 290 تن فندق در نور

، حبیب اله رنجبر با بیان اینکه ماندگاری، مصرف آب کم و ارگانیک بودن از مزیت های کاشت گیاه فندق است، اظهار داشت: 140 هکتار باغات این شهرستان در مناطق بالادست و میانبند به کشت این گیاه اختصاص دارد.

وی با اشاره به اینکه بیشترین ارقام فندق کشت شده در نور از انواع فرانسوی مانند فرتیل و محلی است، ادامه داد: سالانه 290 تن فندق توسط 300 بهره بردار در 140 هکتار باغات این شهرستان تولید می شود.

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان نور با بیان اینکه برداشت فندق از اواخر مرداد آغاز و تا اواسط شهریور ادامه دارد، گفت: مازندران با داشتن یک هزار و 558 هکتار باغ فندق و تولید سالانه 2 هزار تن، رتبه سوم تولید را در کشور به خود اختصاص داده است.

اخبار مرتبط

اعزام ۴ کاروان دانش‌آموزی به راهیان نور

اقامت نوروزی در مازندران به بیش از ۱۹ میلیون نفر شب رسید

برگزاری آئین نوروز خوانی در آستانه بهار طبیعت در شهرستان سواد کوه شمالی و روستاهای اطراف

0 نظر

ارسال نظر

capcha