مدل‌سازی انتقال آلودگی در آب‌های زیرزمینی

مدل‌سازی انتقال آلودگی در آب‌های زیرزمینی

انجمن علمی دانشجویی بین‌رشته‌ای علوم محیط زیست دانشگاه مازندران جلسه‌ای مجازی با موضوع آلودگی آب‌های زیرزمینی را برگزار می‌کند.

به گزارش باشگاه دانشجویان ایسنا، در این جلسه به موضوع مدل‌سازی انتقال آلودگی در آب‌های زیرزمینی و وضعیت آلودگی این آب‌ها با حضور دکتر طاهره آذری ـ دکتری زمین‌شناسی ـ آب‌شناسی دانشگاه شیراز و دکتر مصطفی عقیلی ـ دکتری مهندسی محیط زیست دانشگاه تهران پرداخته می‌شود. 

این برنامه سه‌شنبه ۲۵ خرداد ساعت ۲۰ برپا می‌شود و علاقه‌مندان برای شرکت در آن می‌توانند به آدرس http://webinar.umz.ac.ir/farhangi مراجعه کنند یا برای کسب اطلاعات بیشتر به شناسه @pariisanasiri پیام دهند. 

اخبار مرتبط

۲۰ سال انتظار برای تجهیز پایگاه انتقال خون قائم‌شهر

کارشناس مسؤول بیماری‌ها در شبکه بهداشت فریدونکنار از افزایش گزارش‌های مردمی مبنی بر مشاهده پشه آئدس پس از بارندگی‌های اخیر خبر داد

کمبود همه گروه‌های خونی در مازندران

0 نظر

ارسال نظر

capcha