ترمازندران درسوادکوه،حمیدرضا شهابیان اظهار داشت: سطح زیر کشت سیر در شهرستان سوادکوه 51 هکتار بوده است.
وی با بیان اینکه متوسط عمکرد سیر خشک در هر هکتار 10 تن است، گفت: پیشبینی می شود 510 تن سیر از سطح مزارع سوادکوه برداشت شود.
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان سوادکوه با یادآوری اینکه کاشت سالانه سیر در این شهرستان از نیمه دوم مهرماه آغاز و تا اواخر آبانماه ادامه دارد، افزود: برداشت سیر از نیمه دوم اردیبهشتماه آغاز و تا نیمه دوم تیرماه ادامه دارد.
شهابیان با اشاره به عملکرد خوب شهرستان سوادکوه در تولید سیر، اعلام کرد: بیشترین سطح زیرکشت محصول سیر در سوادکوه به منطقه اتو اختصاص دارد.
وی افزود: با توجه به کیفیت محصول، قیمت فعلی سیر برداشت شده رضایت نسبی کشاورزان را تأمین کرده است.
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان سوادکوه خاطرنشان کرد: محصول سیر تولیدی این شهرستان علاوه بر تأمین نیاز شهرستان و استان، به استانهای مختلف از جمله تهران و سمنان نیز ارسال میشود.
0 نظر