تشدیدنظارت‌های بهداشتی دامپزشکی در نوروز

تشدیدنظارت‌های بهداشتی دامپزشکی در نوروز

مدیرکل دامپزشکی مازندران گفت: به منظور حفظ سلامت و امنیت غذایی شهروندان از ۲۵ اسفند امسال طرح تشدید نظارت و کنترل بهداشتی بر مراکز تولید، نگهداری و عرضه فرآورده‌های خام دامی آغاز شد و تا ۱۴ فروردین ۱۴۰۰ ادامه دارد.

گلپایگانی هدف از اجرای این طرح را ارتقاء سطح بهداشتی، تضمین سلامت و امنیت غذایی و فرآورده‌های خام دامی و رفاه حال شهروندان عنوان کرد و افزود: برای اجرای این طرح اکیپ‌های ثابت و سیار دامپزشکی  در سطح استان در دو شیفت کاری صبح و عصر با انجام بازدید‌های سرزده خود بر این مراکز نظارت دقیق می‌کنند.

او مراکزی که تحت نظارت بهداشتی دامپزشکی قرار دارند را کشتارگاه‌های دام و طیور، سردخانه‌های نگهداری مواد پروتئینی، مراکز عرضه ماهی، گوشت قرمز، رستوران‌ها، هتل‌ها، کبابی‌ها، چلوکبابی ها، قصابی‌ها، خودرو‌های ویژه حمل فرآورده‌های خام دامی و سایر اماکن فرآورده‌های دامی برشمرد.

مدیر کل دامپزشکی مازندران از شهروندان خواست مواد پروتئینی خام دامی را از مراکز مجاز تحت نظارت بهداشتی خریداری و در هنگام خرید ضمن استفاده از محصولات بسته بندی شده، به تاریخ تولید و انقضای آن و همچنین لوگوی دامپزشکی بر محصول توجه داشته باشند.

اخبار مرتبط

اقامت نوروزی در مازندران به بیش از ۱۹ میلیون نفر شب رسید

برگزاری آئین نوروز خوانی در آستانه بهار طبیعت در شهرستان سواد کوه شمالی و روستاهای اطراف

اجرای طرح نوروزی در جاده‌های شمال

0 نظر

ارسال نظر

capcha