ماهی قرمز عامل انتشار ویروس کرونا

ماهی قرمز عامل انتشار ویروس کرونا

به گزارش روابط عمومی دامپزشکی مازندران، محمدحسن گلپایگانی، اظهار کرد: تاکنون این موضوع که ویروس عامل بیماری کووید ۱۹ بتواند ماهیان را درگیر کند به اثبات نرسیده اما باید مراقب بود تا این ویروس به صورت مکانیکی از طریق آب و سطح بدن ماهی قرمز به انسان منتقل نشود.

وی در ادامه تاکید کرد: توصیه می کنیم در صورت تماس با ماهی و یا آبی که در آن ماه قرمز نگهداری می شود، بلافاصله دست‌ها را با آب و صابون کاملاً بر اساس پروتکل های بهداشتی و یا با استفاده از مواد ضدعفونی کننده‌ مناسب، بشوئیم.

اخبار مرتبط

خروج مازندران از منطقه قرمز کرونایی

کرونا رنگ دو شهرستان مازندران را قرمز و نارنجی کرد

افزایش بیماران بستری کرونایی در مازندران

0 نظر

ارسال نظر

capcha