آبادگری و روشنایی‌ در سپهر دانایی‌؛ از مازی‌نور تا دبستان حافظ

آبادگری و روشنایی‌ در سپهر دانایی‌؛ از مازی‌نور تا دبستان حافظ

شهر بابل را با صفاتی چون شهر دارالمومنین یا بهار نارنج، شهر المپیاد و المپیک، پایتخت شهیدان شمالی یا شهر تالاب‌ها، شهر درمان و سلامت، دیار علم و فرهنگ و هنر، شهر تجارت، مرکبات و برنج یا هر صفت دیگر بخوانیم یا بشناسیم اما نیک‌اندیشی واقفان و خیرینش زیانزد خاص و عام است و شهرت ملی دارد و چه زیباست بابل را دارالخیرین بدانیم!
خبر انعقاد قرارداد ساخت و تجدید بنای دبستان قدیمی حافظ بابل توسط جناب آقای حاج #زین‌العابدین_آبادیان کارآفرین و خیر نیک‌اندیش مازنی به ارزش ۱۱ میلیارد تومان برای نگارنده و شهروندان دانش‌گرای بابلی بسیار تا بسیار مسرت بخش و شوق‌آفرین بود. 
این اتفاق میمون و مبارک بهانه‌ای شد تا در ۲۰ دی سالروز تولد و شهادت  امیرکبیر که برخی روز ملی توسعه هم می‌خوانند به حضور یکی دیگر از دانایان ارشد شهرم برسم وضمن شاگردی  ازایشان به پاس خدمات ارزنده صنعتی و فرهنگی قدرشناسی نمایم. 
خاندان مکرم آبادیان را با صنایع بین‌المللی روشنایی #مازی‌نور می‌شناسند. خانواده ای کارآفرین و موفق در صنعت و مدیریت کسب و کار که از افتخارات ملی صادراتی استان مازندران و کشور عزیزمان می‌باشند.‌ چه آنکه به گواه کارشناسان صنایع روشنایی مازی‌نور در خاورمیانه کم‌نظیر است! اما حقیقت آن است که این خاندان مکرم در کنار تولید و کارآفرینی بسیار خیرخواه و نوع‌دوست هستند و البته مایل به گمنامی!
حکایت زندگی حاج زین العابدین آبادیان بسیار درس‌آموز و حرکت‌بخش است. ایشان متولد ۲۹ فروردین ۱۳۰۶ محله مسجد جامع بابل می‌باشد که تا ششم قدیم در مدرسه تربیت درس خوانده است. 
ایشان از جوانی با پشتکار، انضباط، خوش‌حسابی و روابط عمومی بالا توانست در تجارت پنبه، کود شیمایی، شالیکوبی و صنعت روشنایی اعتماد مشتریان و همکاران را جلب نماید و راه‌های ترقی و کسب روزی حلال را پله پله اما با صداقت و مشقت بپیماید.
وقتی ازاو پرسیدم رمز موفقیت شما در کارآفرینی و تجارت چه بود با شکسته نفسی پاسخ داد موفقیت خاصی در زندگی ندارم اما کارنامه و ثمره زندگی اجتماعی و اقتصادی ایشان مملو از درس و الگو شدن است. 
علیرغم کهولت سن در ۹۳ سالگی اما با شادابی و تواضع راس ساعت مقرر در محل ملاقات در کارخانه شالیکوبی که سال ۱۳۴۹ در موزیرج بابل احداث نموده است حاضر می‌شود تا درس نظم را عملا متذکر شود.‌
ایشان علاوه بر تعهد تجدید بنای مدرسه حافظ بابل با یازده میلیارد تومان خدمات شایان دیگری نیز در امور عام‌المنفعه، آموزشی، مذهبی و درمانی دارد. 
کارآفرین ملی شهرما به اتفاق همسر مکرم فرهنگی‌اش سرکار خانم کشور شاهکویی مدیر بازنشسته سال ۱۳۵۵ دبستان نجم در تربیت فرزندانش بسیار موفق و‌ ساعی بوده و سه پسرش به نام های حسین، وحید و پیمان هم اکنون از خبرگان و نخبگان صنعت می‌باشند و فرزندان هم چنان به پدر احترام گذاشتند که تندیس پدر را به عنوان موسس شرکت در محوطه مازی‌نور نصب کردند.‌
جناب آبادیان به مسمای شهرت شریفش دائم در حال سازندگی و آبادانی زادگاهش بوده و درسال ۱۳۵۶ صنایع روشنایی مازی‌نور را در منطقه موزیرج بابل راه‌اندازی نمود که هم‌اکنون طرح توسعه آن در جاده بابل بابلسر نماد توسعه و فنآوری مازندران می‌باشد.‌
خاندان شریف آبادیان با درک عمیق از اهمیت علم و دانش و نقش خطیر تعلیم و تربیت طی اقدامی خیرخواهانه و آینده‌گرایانه با قبول تجدید بنای مدرسه حافظ با اعتبار یازده میلیارد تومان برگ زرین دیگری در شهر نوشیروانی‌ها رقم زدند.
در پایان ضمن تجلیل و تکریم از اقدام سخاوتمندانه و نیک‌اندیشانه خاندان مکرم آبادیان به وجود چنین انسان‌های شریفی که با وقف مال خود باساخت اماکن آموزشی، درمانی، فرهنگی و مذهبی موجب توسعه و تعالی جامعه می‌شوند، سپاسگزاری می‌نماییم.
 

اخبار مرتبط

اصلاح روشنایی بلوار نوشیروانی با اعتباری بالغ بر 8 میلیارد ریال

0 نظر

ارسال نظر

capcha