صادرات فلفل قرمز جویبار به کشورهای همسایه

مدیر جهاد کشاورزی جویبار گفت: شهرستان جویبار یکی از شهرستان‌های شاخص تولید انواع فلفل ترهخوری وتند در مازندران است که محصولات آن علاوه بر ارسال به شهر‌های مختلف استان به دیگر استان‌های کشور و بیشتر شرکت‌های تولیدی سس و همچنین به کشور عراق، پاکستان و هند صادر می‌شود.

سعیدی سطح زیر کشت فلفل در این شهرستان را ۸۸هکتار عنوان کرد و افزود: سالیانه بیش از هزار و ۹۰۰تن انواع فلفل در جویبار تولید می‌شود.

گزارش فرزاد آقایی از یکی از این کشاورزان نمونه که با کشت و صادرات فلفل برای ۵۰ نفر اشتغالزایی هم ایجاده کرده است.

اخبار مرتبط

0 نظر

ارسال نظر

capcha