تکنیک ساخت قفس دریایی پرورش ماهی در حال بومی سازی است

تکنیک ساخت قفس دریایی پرورش ماهی در حال بومی سازی است

وی افزود: کارخانجات فرآوری و صادرات و در مجموع صنعت پرورش ماهی در قفس در مازندران دارای زنجیره کاملی است و گروه‌هایی که می‌خواهند در زمینه پرورش ماهی درقفس کار کنند باید به صورت زنجیره فعالیت کنند.

وی با اظهار اینکه مازندران استان پیشرو وموفق در صنعت پرورش ماهی در قفس به شمار می‌رود گفت: صنعت پرورش ماهی در دریا چون الگوبرداری شده از کشورهای اروپایی ووابسته است و در دو سال گذشته به دلیل محدودیت‌های اعتباری و ارزی با چالش‌هایی روبرو شد.

خون میرزایی ادامه داد: خوشبختانه شرکت‌های متعددی در کشور اقدام به بومی سازی بخش‌های مختلف این تکنولوژی کردند و در مازندران نیز شرکت دانش بنیان داخلی با بومی سازی بیش از ۷۰ درصد مجموعه پرورش ماهی در قفس اقدام به کار کرده است.

رئیس سازمان شیلات کشور با تاکید بر بومی سازمان صنعت ماهی پرورش ماهی در قفس یادآور شد: همکاری بین بخشی بهره برداران و تحقیقات نمونه در کشور است.

بیمه صیادان به جد پیگیری می‌شود

وی درباره بیمه صیادان با اظهار اینکه مصر به این هستیم که ۱۰ درصد از سقف ۲۷ درصد بیمه را از منابع دولتی تأمین کنیم تا فشار کمتری روی جامعه صیادی باشد، افزود: محدودیت‌های اعتباری اجازه نداد که بتوانیم آن را تاکنون تأمین کنیم.

خون میرزایی با تاکید براینکه بیمه صیادی را به جدی پیگیری می‌کنیم اظهار امیدواری کرد که این دغدغه دیرینه صیادان رفع شود.

رئیس سازمان شیلات کشور درباره حجم سرمایه گذاری در دریا گفت: تقریباً برای یک ظرفیت هزار تنی در دریا نیاز به سرمایه گذاری ۵۰ میلیارد تومانی است و با توجه به اینکه این صنعت درون زا، صادرات محور است، نقش به سزایی در تحقق اقتصاد مقاومتی دارد.

وی با اظهار اینکه پرورش ماهی در دریا پروژه اقتصاد مقاومتی به شمار می‌رود، گفت: تکنیک قفس نیز در حال بومی سازی است.

اخبار مرتبط

پویش تشکیل زنجیره انسانی در سواحل مازندران

راهکارهای زنده نگه داشتن کشتیرانی در خزر در صورت تداوم کاهش تراز آب دریا

دریای خزر برای فعالیت‌هایی دریایی مواج و طوفانی است

0 نظر

ارسال نظر

capcha