وی با بیان اینکه ۱۰۰ هکتار از باغات انار این شهرستان غیربارور و ۴۱۰ هکتار آن بارور است، افزود: میانگین عملکرد انار در این شهرستان ۱۱ تن در هکتار است.
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان گلوگاه درباره ارزش غذایی این محصول اظهار کرد: میوه انار منبع با ارزش ویتامینها و عناصر غذایی مانند پتاسیم، فسفر و کلسیم و سرشار از آنتوسیانین است که در صنایع غذایی کاربرد فراوانی دارد.
وی تصریح کرد: فرآوری انار و تبدیل به رب، انار دان و پودر، سبب ایجاد ارزش افزوده و اشتغالزایی فراوان در این بخش میشود.
قنبری با اظهار اینکه هرس درختان انار یکی از مهمترین عواملی است که در افزایش عملکرد و تولید میوه مرغوب و با کیفیت نقش دارد، گفت: از آنجایی که انار دارای رشد رویشی شدید بوده و پاجوش و تن جوش زیاد تولید میکند، در صورت عدم هرس، ظرف مدت کوتاهی به حالت انبوه و پرپشت درآمده و محصول آن از جهت کمی و کیفی کاهش پیدا میکند.
وی با بیان اینکه میوه انار هنگام رسیدگی باید برداشت شود در غیر اینصورت بیشتر میوههای درشت در اثر سردی هوا صدمه دیده و دچار ترکیدگی میشود، خاطرنشان کرد: باید دقت کرد که انار در مواقع بارندگی و یا شبنم چیده نشود، چراکه انار آبدیده زودتر ترک خورده و در انبار میپوسد.
0 نظر