۱۵۸۳ مدرسه مازندران مجهز به اینترنت پرسرعت شدند

۱۵۸۳ مدرسه مازندران مجهز به اینترنت پرسرعت شدند

وی بیان کرد: زمان زنگ تفریح نیز 10 دقیقه بوده که فضا به گونه ای است تا دانش آموزان با معلمان در ارتباط نباشند. یکی از معاونان مدارس جهت رعایت پروتکل‌های بهداشتی به عنوان رابط بهداشتی در مدارس انتخاب می‌شود.

سعدی پور گفت: مدارس در ایام سال تحصیلی بسته نبوده و خانواده‌ها به اختبار برنامه‌ریزی کنند تا با تعداد و تراکم فرزندان در مدرسه حضور یابند، البته این امر اجباری نیست اختیاری است. تهیه درس‌نامه در قالب سی دی و دی وی دی برای مناطقی که دسترسی به اینترنت ندارند، در حال انجام است.

وی بیان کرد: هزار و 583 مدرسه در استان مجهز به اینترنت رایگان دو ساله شدند و 523 مدرسه در استان بین یک تا 50 دانش آموز دارند و آموزش رسانه ای مدنظر نظام مدیریتی جدید در آموزش و پرورش شده تا با برنامه محوری و سواد رسانه ای و بهداشت مدرسه اقدام کنیم.

مدیرکل آموزش و پرورش مازندران افزود: با توجه به شرایط موجود کرونایی، اگر مدارس تعطیل شود، آموزش و تعلیم و تربیت تعطیل نمی‌شود. امروز وضعیت آموزش در بحران را تجربه می‌کنیم که باید تلفیفی از همه روش‌ها و شیوه‌ها را برای فرزندان خود داشته باشیم تا نسبت به تعلیم و تربیت آنان اقدام شود.

سعدی پور تصریح کرد: آموزش و پرورش در راستای اجرایی کردن فرمایشات مقام معظم رهبری، سند تحول بنیادین، برنامه ششم توسعه سیاست کلان وزارت آموزش و پرورش را اجرایی خواهد کرد. سند 2030 در کشور هیچ‌گونه وجاهت قانونی ندارد. سند تحول بنیادین در سال 90 به تایید و امضای مقام معظم رهبری رسید. قانون تعلیم و تربیت ملاک و معیار اجرای فعالیت‌ها و خط مشی آموزش و پرورش است.

وی بیان کرد: 131 اهکار اجرایی در این سند تدوین شده است و رویکرد ما تربیت برخاسته از آموزه‌های قرآنی و اسلامی است چرا که به دنبال فطرت خداجویی و خداشناسی هستیم. هدف ما در این سند، تحقق عدالت آموزشی، توسعه و بسط فرصت‌های برابر آموزشی برای همه دانش آموزان است چرا که منابع انسانی و تجهیزات یکسانی برای این مهم اجرایی شده است.

اخبار مرتبط

اینترنت پرسرعت در دماوند/ اتصال سه روستای مسیر قله دماوند به شبکه ملی اینترنت

اینترنت پرسرعت در دماوند/ اتصال سه روستای مسیر قله دماوند به شبکه ملی اینترنت

تکذیب خبر "بچه دزدی" در بهشهر

0 نظر

ارسال نظر

capcha