شفافیت برای خود مرزی دارد

شفافیت برای خود مرزی دارد

به گزارش مازندروز به نقل از خبرگزاری فارس از مازندران، شمس‌الله شریعت‌نژاد نماینده مردم تنکابن، عباس‌آباد و رامسر در مجلس دهم شورای اسلامی که سابقه یک و نیم دوره نمایندگی مجلس را در کارنامه دارد و دو بار هم برای انتخابات داوطلب شده، این بار در مجلس یازدهم به‌عنوان داوطلب آمادگی خود را برای کاندیداتوری  اعلام کرده است.

فارس: با توجه به اینکه شما دوره دهم موفق به اخذ رأی شدید، این بار هم مجدد داوطلب شدید فکر می‌کنید مردم به چه دلیل به شما رأی خواهند داد؟

برای مردم  صداقت، سلامت، شفافیت، پشتکار و توانمندی نماینده مهم است.

فارس: مهم‌ترین ضعف مجلس فعلی چیست و چنانچه شما مجدداً وارد صحن مجلس شوید برای اصلاح آن چه خواهید کرد؟

به نظر من مهم‌ترین ضعف نداشتن دیدگاه کلان، داشتن نگاه پوپولیستی به مسائل، منافع ملی نظام را اصل دانستن، پرهیز از دعواهای بیخودی و به ضرر نظام است.

البته موضوع مهم تلاش برای انجام کارهای تولیدی و در جهت اشتغال بوده با تأکید بر اینکه در همه موارد شفافیت و مبارزه با فساد و حمایت از این مهم لحاظ شود.

فارس: مهم‌ترین کاری که در این دوره در مجلس شورای اسلامی  به زمین مانده شما می‌خواهید انجام بدهید چیست؟

یکسری مسائل بحث کلان و نظارت است که تأکید بر امر نظارت بوده و اینکه مباحث سمت و سوی کشور را به مباحث درآمدزایی به تولید ملی داشته باشد و تولید ملی کشور در مباحث قرار گیرد در منطقه پیگیری تا به نتیجه برسد.

فارس: مهم‌ترین مشکل استان مازندران چیست؟ اگر رأی بیاورید، برایش چه خواهید کرد؟

مهمترین مشکل این است که باید همه جای استان یکی دیده شود و استعدادهای به تولید ملی البته با اولویت کمک شود البته نگاه صرف شخصی کنار گذاشته شود تا به اقتصاد ملی کمک شود.

فارس: از نظر شما ویژگی یک نماینده موفق چیست؟

یک نماینده موفق فردی است که خود را بدهکار مردم بداند و تنها به منافع مردم فکر کند و از رانت‌بازی و فامیل‌بازی فاصله بگیرد البته باید دارای نگاه ملی، باتجربه و متخصص باشد.

فارس: نظرتان را در مورد طرح شفافیت آرای نمایندگان مردم در مجلس شورای اسلامی بازگو کنید؟

از نظر مالی زندگی نمایندگان مجلس باید شفاف باشد و بدانند شفافیت برای خود مرزی دارد، باتوجه به فضایی که در کشور حاکم است، برخی انتظار دارند همه چیز یا شورِ شور شود و یا بی‌نمک شود ولی باید هر چیز باید به‌صورت نسبی باشد و باید شفافیت را بپذیریم اما نباید در این زمینه سوءاستفاده صورت گیرد.

همه باید پایش، کنترل و نظارت شوند و هیچ مسؤولی حق ندارد دست در جیب مردم کند.

فارس: هزینه انتخاباتی از کجا تأمین می‌شود؟ آیا حاضرید برای مردم به صورت شفاف اعلام کنید؟

از اول با مردم بودم الان هم با مردم هستم و بخشی از هزینه‌ها برعهده خودم و بخشی توسط مردم تأمین می‌شود.

اخبار مرتبط

0 نظر

ارسال نظر

capcha