حوزه های علمیه در زمینه کاهش آسیب های اجتماعی پیشگام باشند

حوزه های علمیه در زمینه کاهش آسیب های اجتماعی پیشگام باشند

احمد مظفری پیش ازظهر سه شنبه در نشست با مدیر حوزه‌های علمیه مازندران گفت: مواد مخدر تهدید کننده سلامت و امنیت جامعه است و از همه ظرفیت‌ها برای مقابله با آن باید استفاده شود و حوزه‌های علمیه در زمینه کاهش آسیب‌های اجتماعی می‌توانند پیشگام و پیشتاز باشند.

مظفری با تشکر از مدیریت حوزه‌های علمیه مازندران برای طراحی و اجرای دوره‌های آموزشی برای معرفی خطرات و مضرات مواد مخدر و کاهش آسیب‌های اجتماعی در چهار حوزه علمیه مازندران در سال ۹۸ گفت: تقویت باورهای مذهبی و افزایش آگاهی‌ها و مهارت‌های زندگی به کنترل شیوع مواد مخدر وکاهش آسیب کمک بزرگی می‌نماید و نقش حوزه‌های علمیه در این زمینه راهبردی و مهم است.

مظفری اعتیاد را مادر همه جرایم و آسیب‌ها خواند و گفت: همه در مقابل حفظ سلامت جامعه مسئولیت دارند و حوزه‌های علمیه می‌توانند در این زمینه پیشگام و پیشتاز باشند.

دبیر شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر مازندران با اشاره به امضا تفاهم نامه مشترک بین حوزه‌های علمیه و ستاد مبارزه با مواد مخدر گفت: بر اساس این تفاهم نامه هم مطالعات و تحقیقات مناسب در حوزه آسیب‌های اجتماعی به ویژه اعتیاد انجام خواهد شد و هم آموزش‌های لازم به طلاب و اساتید در زمینه اعتیاد و پیشگیری از آن ارائه می‌شود.

وی تصریح کرد: ظرفیت مبلغین و وعاظ به عنوان یاریگران زندگی می‌تواند کمک بزرگی به آگاهی بخشی جامعه، کاهش آسیب‌ها و ارتقا سلامت جامعه کند.

مظفری در پایان تاکید کرد: شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان در راستای ارتقا نقش آفرینی گروه‌های مرجع و سفیران اجتماعی در زمینه مبارزه با مواد مخدر برنامه‌های مختلفی را طراحی و اجرا می‌کند و امیدواریم همه طلاب و فضلای حوزه‌های علمیه نیز در این جنگ خاموش یاریگر زندگی بوده و در راستای کاهش آسیب‌های اجتماعی مشارکت فعال داشته باشند.

اخبار مرتبط

0 نظر

ارسال نظر

capcha