بررسی وضعیت موزه معدنی شمال کشور

بررسی وضعیت موزه معدنی شمال کشور

عبدالله رضیان در گفت‌و‌گو با خبرنگار خبرگزاری فارس در شهرستان سوادکوه و در پاسخ به سؤالی درباره آخرین وضعیت موزه معدنی شمال کشور در شهرستان سوادکوه، گفت: اما و اگر‌هایی درباره راه‌اندازی موزه معدنی در کنیج‌کلای زیراب سوادکوه وجود دارد و لازم است تا دانشگاه شهید بهشتی که زمین احداث موزه معدنی در محوطه آن قرار دارد، همکاری بیشتری با شرکت البرز مرکزی برای اجرای طرح داشته باشد.

عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس شورای اسلامی، افزود: همکاری دانشگاه شهید بهشتی برای موزه معدنی مناسب نیست و در جلسه‌ای که با رئیس ایمیدرو داشتم مقرر شد تا در هفته‌ آینده جلسه‌ای با وزیر علوم، رئیس ایمیدرو، رئیس دانشگاه شهید بهشتی و بنده انجام شود تا برای اجرایی‌شدن آن برنامه‌ریزی کنیم.

وی از وجود منابع لازم در ایمیدرو برای احداث موزه معدنی شمال کشور در سوادکوه خبر داد و خاطر‌ نشان کرد: مکان مورد نظر برای احداث موزه معدنی در اختیار دانشگاه شهید بهشتی قرار دارد و دانشگاه به دلیل تغییر مدیریت‌ها و موانع دیگر، همکاری مناسبی برای اجرای طرح ندارد و لازم است به صورت جدی‌تری در این موضوع فعالیت و همکاری کند.

رضیان، احداث موزه معدنی را اتفاق بسیار خوب برای پیشرفت توصیف کرد و افزود: پیگیری و هماهنگی را ما انجام می‌دهیم و فرمانداری هم برای اجرای طرح کمک می‌کند.

نماینده قائم‌شهر، سوادکوه، جویبار، سیمرغ و سوادکوه‌شمالی با بیان اینکه ظرفیت خوبی در مسیر محور سوادکوه وجود دارد و حجم تردد گردشگر بالاست و ظرفیت خوبی در سایر حوزه‌های گردشگری منطقه وجود دارد و برای بهره‌برداری از آن باید مطالعات لازم انجام شود، گفت: تلفیق گردشگری معدنی و سایر حوزه‌ها برای افزایش ظرفیت اشتغالزایی در احداث موزه معدنی سوادکوه مورد نظر است.

اخبار مرتبط

0 نظر

ارسال نظر

capcha