فعالیت ۲۳۰ مرکز خدمات جامع سلامت روستایی در مازندران

فعالیت ۲۳۰ مرکز خدمات جامع سلامت روستایی در مازندران

سید عباس موسوی در نشست هماهنگی بازدید هیئت پاکستانی از برنامه پوشش همگانی سلامت و برنامه پزشک خانواده مازندران که در هتل میزبان بابلسر برگزار شد، اظهار کرد: دانشگاه‌های علوم پزشکی در ساختار وزارت بهداشت و درمان و آموزش پزشکی همه امور مربوط به سلامت، نظارت بر غذا و دارو و آموزش و تحقیقات پزشکی را بر عهده دارد.

وی تصریح کرد: ۳۷۹ مدیر در حوزه های مختلف، ۲۰۰ هزار نفر پرسنل و ۴۴۳ عضو هیئت علمی در دانشگاه علوم پزشکی مازندران فعالیت می‌کنند.

رییس دانشگاه علوم‌ پزشکی مازندران با اشاره  به تعداد تخت‌های درمانی در استان خاطرنشان کرد: حدود ۴ هزار و ۱۴۳ تخت درمانی در ۴۰ بیمارستان فعالیت کرده که سرانه تخت بیمارستانی در مازندران ۱.۵ تخت است.

موسوی با بیان اینکه ۱۰ دانشکده در ۴ شهرستان مسئول آموزش رشته‌های مرتبط با علوم پزشکی است، ادامه داد: دانشجویان علوم پزشکی این دانشکده‌ها در ۱۰۴ رشته مرتبط در مقاطع مختلف تحصیلی در حال تحصیل هستند.
وی به فعالیت اورژانس شهری، جاده‌ای و هوایی اشاره کرد و گفت: زمان رسیدن آمبولانس بر سر بیمار در شهر ۷.۲۵ ثانیه و در بین جاده‌ها ۱۲:۳۰ ثانیه است.

رییس دانشگاه علوم پزشکی مازندران با اشاره به فعالیت ۱۰۱ مرکز جامع سلامت شهری افزود: در این مراکز ۴۰۲ نفر فعالیت داشته و پزشکان تک شیفت حدود هزار و ۵۰۰ نفر و در دو شیفت حدود ۲ هزار تا ۳ هزار نفر را تحت پوشش قرار می‌دهند.
موسوی به تشکیل پرونده الکترونیک سلامت برای ۹۵ درصد جمعیت اشاره و بیان کرد: در دانشگاه علوم پزشکی ۸۷ پزشک خانواده به صورت نیمه وقت و ۴۴۷پزشک تمام وقت ارائه می‌دهند که از این تعداد ۷۹ درصد از بخش خصوصی هستند.

وی اظهار کرد: ۵۳۴ پزشک خانواده شهری فعالیت می‌کنند که ۷۵ در صد از بخش خصوصی هستند.

رییس دانشگاه علوم‌ پزشکی مازندران یادآور شد: پیشگیری از بیماری‌ها یکی از اهداف حوزه بهداشتی بوده که این استان در شناسایی بیماران دیابتی و Cancer رتبه دوم را در کشور دارد.

اخبار مرتبط

0 نظر

ارسال نظر

capcha