مدیریت بحران سیل با مشارکت جوامع محلی امکانپذیر است

مدیریت بحران سیل با مشارکت جوامع محلی امکانپذیر است

به گزارش مازند روز به نقل از همشهری‌ آنلاین به نقل از مهر، محمدابراهیم یخکشی در جلسه کارگروه سیل و مخاطرات دریایی استان گفت: با توجه به تعدد سیلاب و ضرورت پیش‌بینی، پیشگیری و کاهش خطر، کارگروه باید با سیاست‌گذاری‌هایی که انجام می‌دهد بتواند متناسب با شرایط استان به سمت یک سیستم هوشمند با بهره‌گیری از مشارکت جوامع محلی بحران سیل را مدیریت کند.

مدیرعامل آب منطقه‌ای مازندران گفت: سیستم محلی هشدار سیل در استان، یک درس‌آموخته و تجربه از سیلاب سال ٩٧ بود و این سیستم نیمه‌هوشمند کمک کرد تا بتوانیم با استفاده از ظرفیت افراد مؤثر جوامع محلی، سیلاب‌های سال ٩٨ را که حجم آن کمتر از سیلاب سال گذشته نبود با کمترین خسارت در برخی رودخانه‌ها از جمله تالار به حداقل برسانیم.

وی بیان کرد: توسعه سیستم محلی هشدار سیل در سایر رودخانه‌های استان ضروری بوده و بهبود، توسعه ایستگاه‌های آب و هواشناسی و تجهیز آن را خواستاریم و اطلاعات اخذ شده باید در کمترین زمان ممکن در اختیار واحدهای محلی قرار گیرد و از سویی از ظرفیت سیستم پیش‌بینی هواشناسی نیز به نحو مطلوب‌تر در این سیستم استفاده شود.

داداش‌پور، جانشین مدیریت بحران استان مازندران نیز در این جلسه گفت: انجام اقدامات مدیریتی در شرایط بحرانی، بسیار سخت و دشوار و تصمیم‌گیری در شرایط بحرانی با توجه به محدودیت امکانات و دشواری کار نیازمند ریسک‌پذیری زیاد بوده، لذا باید تلاش کنیم اقدامات پیشگیرانه را توسعه داده و آسیب‌ها و مناطق آسیب‌پذیر و علل آن را شناسایی کنیم و این نیازمند مشارکت همه دستگاه‌ها است.

داداش‌پور افزود: مشارکت جوامع محلی در امر مدیریت بحران سیل دارای اهمیت بوده و در قانون جدید مدیریت بحران به این مهم توجه جدی شده و در آئین‌نامه اجرایی آن که به زودی از سوی دولت ابلاغ می‌شود، بسیاری از مشکلات این بخش کاهش یابد.

اخبار مرتبط

0 نظر

ارسال نظر

capcha