تاکید بر اهمیت توسعه کشت علوفه بعد از برداشت برنج

تاکید بر اهمیت توسعه کشت علوفه بعد از برداشت برنج

داوود دریکنده در جلسه کمیته تغذیه دام مازندران با اشاره به کاهش بارندگی استان و استان‌های مجاور و نیز کاهش تولید علوفه و افزایش قیمت این نهاده دامی گفت: توسعه کشت علوفه بعد از برداشت برنج اهمیت ویژه‌ای در تامین علوفه دام مازندران دارد.

مدیر امور دام جهاد کشاورزی مازندران با اشاره به تولید یک میلیون تُن علوفه پارسال در ۹۰ هزارهکتار زمین‌های زراعی استان افزود: با توجه به وجود ۷ میلیون و ۹۶۳ هزار واحد دامی در مازندران، ۳ میلیون و ۷۱۶ هزارتُن علوفه دام نیاز است.

داوود دریکنده، با تاکید بر ممنوعیت کشت دوم در مازندران از اختصاص ۲۱۵ هزارهکتار شالیزار‌های استان به کشت برنج خبر داد و گفت: پارسال ۳۵ هزارهکتار از شالیزاری مازندران زیرکشت علوفه رفته که می‌توان این سطح را تا دو برابر افزایش داد.

اخبار مرتبط

ممنوعیت کشت دوم برنج در مازندران

0 نظر

ارسال نظر

capcha