لزوم متعادل سازی قیمت شن و ماسه در مازندران

لزوم متعادل سازی قیمت شن و ماسه در مازندران
حسین زادگان با بیان اینکه هرگونه دپو ماسه و عرضه ترکیبی آن با ماسه‌های دریایی ممنوع است، افزود: با بررسی تعزیرات هر معدن دار موظف است مصوبات ستاد استانی را رعایت کند و در صورت عدم رعایت با معدنکاران برخورد می‌شود.

او تصریح کرد: کیفیت و قیمت ماسه دو موضوع اساسی است و پایش عرضه از معادن با ورود دستگاه‌های نظارتی ضرورت دارد.
 
به گفته استاندار مازندران برداشت شن و ماسه از دشت نظیر هم پس از صدور مجوزات قضایی و زیست محیطی امکان پذیر است.

حسین زادگان هر گونه فعال سازی معادن غیر فعال را پس از صدور مجوزهای مربوطه امکان پذیر دانست و گفت: محدودسازی فعالیت معدن در منطقه غرب استان می‌تواند از قاچاق و یا حمل و نقل این ماده معدنی از سایر مکان ها، جلوگیری کند.

مدیرکل صنعت معدن و تجارت مازندران هم در این نشست با بیان اینکه تغییرات قیمتی شن و ماسه سبب نارضایتی شده است، گفت: ۱۲ تا ۱۵ میلیون تن نیاز سالانه شن و ماسه مازندران است و نرخ گذاری حمل و نقل شن و ماسه به تناسب شهر‌های استان مازندران انجام می‌شود.

قوانلو با بیان اینکه مصرف شن و ماسه در غرب مازندران بیشتر از مناطق مرکزی استان است تصریح کرد: براساس آخرین آمار، شن و ماسه به قیمت بیش از ۱۰۰ هزار تومان خرید و فروش می‌شود.

او با بیان اینکه تغییر قیمت نهاده‌های دامی سبب نوسانات قیمتی شد اظهار کرد: در این جلسه مقرر شد با فعالسازی یک یا دو معدن در غرب مازندران، در متعادل ساختن قیمت شن و ماسه و حمل و نقل این ماده معدنی اقدام کرد.

مدیرکل صنعت، معدن و تجارت مازندران گفت: فعالسازی معادن هم از برنامه‌های سازمان صمت مازندران است و از ۱۵۰ معدن تعطیل مازندران رسیدگی به پرونده تعطیلی ۲۸ معدن در اولویت قرار دارد.

او با بیان اینکه ۱۸ معدن تاکنون در استان فعال شده است گفت: نحوه فعالیت ۱۶ معدن زغال سنگ مازندران نیز بررسی شد.
 
قوانلو تصریح کرد: سالانه نیاز شن و ماسه مازندران ۱۸ مییلون تن است و با اضافه برداشت‌های انجام شده ۱۶ میلیون تن شن و ماسه در معادن استان تولید می‌شود.

اخبار مرتبط

مازندران پنجه در پنجه کرونا

میزبانی رقابت‌های کشتی جام تختی به مازندران سپرده شد

اجرای پویش "همکلاسی مهربان" در مازندران

0 نظر

ارسال نظر

capcha