مدیر جهاد کشاورزی شهرستان جویبار با اشاره به کشت برنج در 10 هزار و 190 هکتار شالیزار این شهرستان، افزود: عمده محصولات باغی این شهرستان مرکبات با سطح زیرکشت 5 هزار و 200 هکتار و سایر محصولات از جمله سیاه ریشه، سبزی و صیفی، گیاهان گلخانهای و گل و گیاه زینتی بویژه محصولات استراتژیک مانند گندم، کلزا و ذرت است.
وی وجود 3 هزار و 500 واحد دامداری با 230 هزار رأس گاو و گوسفند و تولید سالانه 2 هزار و 100 تن گوشت قرمز و 164 واحد مرغداری گوشتی با تولید سالانه 18 هزار و 500 تن گوشت سفید را از دیگر ظرفیتهای بخش کشاورزی جویبار عنوان کرد.
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان جویبار تصریح کرد: بخش کشاورزی با وجود 21 هزار بهره بردار در بخش زراعت و باغبانی و 3 هزار نفر در بخش دام و طیور، نقش اساسی در توسعه تولید، اشتغال و اقتصاد این شهرستان دارد.
0 نظر