سرپرست مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان بابل، تولید گوشت سفید این شهرستان را نسبت به تولید استان ۹.۵ درصد اعلام کرد و افزود: میزان مصرف گوشت سفید تولیدی در شهرستان بابل ۱۳ هزار و ۵۵۴ تن و ظرفیت صادرات آن به خارج از شهرستان ۱۲ هزار و ۳۶۳ تن است.
محسن علیگل زاده گفت: ویتامینها و مواد معدنی موجود از جمله فسفر ، اسید آمینه تریپتوفن ، نیاسین ، ویتامین B۶ و سلنیوم در گوشت مرغ برای سلامتی انسان اهمیت ویژه و اساسی داشته و علاوه بر آن مقاوم کردن استخوان ها، کاهش استرس، تقویت سیستم ایمنی، سلامت قلب، کاهش خطر بروز آرتروز، پیشگیری از سرطان، کمک به رشد کودکان، پیشگیری از آلزایمر و سلامت قلب و عروق از دیگر خواص گوشت سفید به شمار میرود.
0 نظر