تولید حدود ۲۶ هزارتن گوشت سفید در بابل

 تولید حدود ۲۶ هزارتن گوشت سفید در بابل
سرپرست مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان بابل، تولید گوشت سفید این شهرستان را نسبت به تولید استان ۹.۵ درصد اعلام کرد و افزود: میزان مصرف گوشت سفید تولیدی در شهرستان بابل ۱۳ هزار و ۵۵۴ تن و ظرفیت صادرات آن به خارج از شهرستان ۱۲ هزار و ۳۶۳ تن است.
 

محسن علی‌گل ‌زاده گفت: ویتامین‌ها و مواد معدنی موجود از جمله فسفر ، اسید آمینه تریپتوفن ، نیاسین ، ویتامین B۶ و سلنیوم در گوشت مرغ برای سلامتی انسان اهمیت ویژه و اساسی داشته و علاوه بر آن مقاوم کردن استخوان ها، کاهش استرس، تقویت سیستم ایمنی، سلامت قلب، کاهش خطر بروز آرتروز، پیشگیری از سرطان، کمک به رشد کودکان، پیشگیری از آلزایمر و سلامت قلب و عروق از دیگر خواص گوشت سفید به شمار می‌رود.

اخبار مرتبط

بازدیدمیدانی دکترقاسم عزیززاده گرجی معاون استانداروفرماندار ویژه شهرستان بابل ازاجرای طرح هادی دربخش بابلکنار

تولید 430 تنی گندم در بابل

پیش بینی تولید ۸ هزار تن گوجه سبز در بابل

0 نظر

ارسال نظر

capcha