صدور ۴ فقره مجوز صنعتی فرآوری میوه انجیر در گلوگاه

صدور ۴ فقره مجوز صنعتی فرآوری میوه انجیر در گلوگاه

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای مرکز مازندران، مهدی باباجانی با اشاره به فرارسیدن ماه مرداد، افزایش دمای هوا و در پی آن فراوانی میوه انجیر  در بازار و بازارچه‌های شهر و نیز اطراف جاده‌های شهرستان گلوگاه گفت: انجیر به عنوان مهمترین محصول تولیدی این شهرستان گلوگاه شناخته شده و به طور کامل اُرگانیک و بدونِ هرگونه سم و کود تولید می‌شود.

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان گلوگاه افزود: انجیر سفید گلوگاه به دلیل شیرینی دلچسب و آبدار بودن و نیز دانه‌های فراوان داخل میوه، دارای خواص فراوان برای درمان بسیاری از بیماری‌ها به ویژه مشکلات گوارشی است.

باباجانی با بیان اینکه، هم اکنون فرآوری انجیر در شهرستان گلوگاه سنتی و خانگی انجام می شود گفت: ۴ فقره مجوز صنعتی فرآوری میوه انجیر در این شهرستان صادر شده که ۲ واحد آن در مراحل پایان کار و راه اندازی قرار دارد.

گفتنی است؛ شهرستان گلوگاه دارای ۱۳۵ هکتار باغ انجیر به صورت مجتمع و پراکنده بوده و متوسط برداشت از هر درخت ۳۰۰ کیلوگرم است.

اخبار مرتبط

برخی عوامل طرح اراده‌ای برای جابه‌جایی میدان تره‌بار ساری ندارند

علت شیرین شدن مرکبات مشخص شد

تولید ۵.۳ میلیون تن مرکبات در کشور

0 نظر

ارسال نظر

capcha