برگزاری جلسه کارگروه سلامت و امنیت غذایی استان در دانشگاه علوم پزشکی مازندران

برگزاری جلسه کارگروه سلامت و امنیت غذایی استان در دانشگاه علوم پزشکی مازندران

چالش های تهدیدکننده محیطی سلامت در جلسه کارگروه سلامت و امنیت غذایی استان در دانشگاه علوم پزشکی مازندران مورد بررسی قرار گرفت.          
به گزارش خبرنگارآریادفترمازندران درساری،دراین نشست ضمن بررسی مهمترین چالش های محیطی احصاء شده از مجامع سلامت شهرستان ها در سال 1400 شامل مشکلات پسماند و فاضلاب های شهری و روستایی، مقرر شد تا سازمان های مرتبط راهکارهای سازنده برای کاهش مشکلات فوق جهت ارایه به مجمع سلامت استان تنظیم و ارسال نمایند.      
گفتنی است این جلسه با حضور کارشناسان مرتبط از مدیریت کل دفاتر امور شهری، روستائی و امور اجتماعی استانداری، اداره کل حفاظت محیط‌زیست، منابع طبیعی و آبخیزداری و آب و فاضلاب استان، سازمان های مدیریت پسماند، صنعت، معدن و تجارت و جهاد کشاورزی استان، مدیریت پسماند شهرداری ساری، فرماندهی نیروی انتظامی استان، دانشگاه علوم پزشکی بابل و معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی مازندران و به مدیریت سرپرست کارگروه سلامت و امنیت غذایی مازندران برگزار شد.

اخبار مرتبط

کارگاه آموزشی «نرم‌افزار جامع‌الاحادیث ۳» برگزار شد

کارگاه‌های مازندران چهار میلیون ماسک تولید کردند

کشف ۲کارگاه غیرمجاز تولید موادضد عفونی کننده در مازندران

0 نظر

ارسال نظر

capcha