رگبار باران و کاهش دما در راه مازندران

رگبار باران و کاهش دما در راه مازندران

به گزارش مازندروز و به نقل از باشگاه خبرنگاران جوان، غلامپور کارشناس هواشناسی مازندران گفت: از امروز یکشنبه تا ظهر فردا دوشنبه، جو استان پایدار خواهد بود و هوای نسبتاً گرم در بیشتر مناطق مازندران تداوم دارد.

 

او افزود: از عصر دوشنبه به تدریج از سمت غرب استان افزایش ابر آغاز می‌شود و در برخی مناطق شاهد رگبار باران، رعدوبرق و وزش باد خواهیم بود.

 

کارشناس هواشناسی ادامه داد: روز سه‌شنبه با تقویت ناپایداری‌های جوی، علاوه بر کاهش نسبی دما، رگبار‌های پراکنده، رعدوبرق و وزش باد در سطح استان پیش‌بینی می‌شود.

 

غلامپور با اشاره به وضعیت جوی نیمه دوم هفته، گفت: از روز چهارشنبه تا جمعه آسمان استان عمدتاً صاف تا نیمه‌ابری خواهد بود، هرچند در ساعات بعدازظهر افزایش ابر در ارتفاعات و دامنه‌ها رخ می‌دهد و احتمال وقوع رگبار و رعدوبرق پراکنده در این مناطق وجود دارد.

 

او درباره شرایط دریای خزر نیز افزود: دریا امروز دارای موج کوتاه است و برای فعالیت‌های دریایی و صیادی شرایط مناسب پیش‌بینی می‌شود.

 

منبع:خبرگزاری صدا و سیمای مازندران

اخبار مرتبط

پیش بینی هواشناسی، رگبار باران و رعد و برق فقط در این استان‌ها | دریای خزر هنوز مواج است

پیش بینی وضع هوا

پیش بینی وضع هوا

0 نظر

ارسال نظر

capcha