پیش بینی تولید 14 هزار تن کیوی در بابل

محسن علی گل زاده با بیان اینکه سطح درختان بارور کیوی شهرستان بابل 500 هکتار و غیر بارور 12.2 هکتار است، اظهار داشت: پیش بینی می شود امسال 14 هزار و 703 تن کیوی در این شهرستان تولید و به بازار مصرف عرضه شود.

وی ادامه داد: تعداد درختان بارور کیوی در این شهرستان 252 هزار و 409 اصله و غیر بارور را 6 هزار و 470 اصله است.

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان بابل با بیان اینکه کیوی یک گیاه بالارونده و بومی مناطق گرمسیری است، رطوبت دوست بوده و برای گلدهی و تشکیل میوه به یک سرمای زمستانی و یک تابستان گرم طولانی نیاز دارد، افزود: کیوی به خاک‌های شنی عمیق و دارای زهکشی مناسب و به مقادیر بالایی نیتروژن و پتاسیم و ساقه‌های آن نیز برای تحمل وزن میوه، به داربست نیاز دارند.

وی گفت: کیوی، منبعی بسیار غنی و سرشار از ویتامین C است و مقدار ویتامین C آن از پرتقال نیز بیشتر است و دارای ویتامین A ویتامین‌های B1, B3, B2 و سایر ویتامین های گروه ب بوده و از میوه‌های بسیار کم کالری محسوب شده و از میزان منیزیم بسیار بالایی برخوردار است به همین خاطر نیز امکان ابتلا به بعضی از سرطان‌ها و بیماری‌های قلبی را کاهش می‌دهد.

اخبار مرتبط