وزارت نفت عراق در بیانیه ای اعلام کرد که «احسان عبدالجبار»، وزیر نفت عراق از امضای قرارداد با شرکت نروژی اسکاتک و شرکایش برای احداث نیروگاه برق خورشیدی با ظرفیت 525 مگاوات در دو استان کربلا و بابل خبر داد.
وزیر نفت عراق اشاره کرد که این پروژه از پروژه های مهم برای تولید برق از انرژی خورشیدی است.
به گفته احسان عبدالجبار، امضای این پروژه در تکمیل اقدامات دولت عراق برای امضای قراردادهایی با شرکت های جهانی برای احداث نیروگاه های برق که با انرژی خورشیدی کار می کنند برای تولید 7500 مگاوات انرژی پاک تا پیش از سال 2023، انجام شده است.
وی بیان کرد که توافق با شرکت اسکاتک و شرکایش، سومین قرارداد برای احداث نیروگاه های برق خورشیدی محسوب می شود و امضای قرارداد با شرکت توتال فرانسه، شرکت انرژی آتی امارات و اسکاتک نروژ و شرکایش، 40 درصد از برنامه فشرده اجرای پروژه های انرژی تجدیدپذیر به شمار می رود.
از طرفی دیگر «سها داود النجار»، رئیس سازمان سرمایه گذاری عراق گفت: این پروژه که با شرکت اسکاتک نروژ، اوراسکوم مصر و بلال عراق امضا شد، گام مهمی در برنامه احداث نیروگاه های برق برای تولید انرژی پاک به شمار می رود.
وی تاکید کرد که در این پروژه، دو نیروگاه انرژی خورشیدی با ظرفیت 525 مگاوات در دو استان کربلا و بابل احداث می شود و امضای این قرارداد در چارچوب برنامه و مصوبه شورای وزارتی انرژی برای احداث نیروگاه های برق خورشیدی با ظرفیت 7500 مگاوات تا سال 2023 است.
0نظر