تولید ۲۰۰ تن نارنج در سطح ۱۴ هکتار از باغ های نارنج نور

حبیب اله رنجبر، مدیر جهاد کشاورزی شهرستان نور از تولید ۲۰۰ تن نارنج در سطح ۱۴ هکتار از باغ های نارنج نور خبر داد.

 حبیب اله رنجبر گفت: 14 هکتار از اراضی باغی نور به کاشت نارنج اختصاص دارد که عمدتا به صورت باغ های کوچک و محوطه خانه سرا می باشد.
این مقام مسئول از فعالیت 34 بهره بردار در باغ های نارنج  نور خبر داد و افزود: سالانه 200 تن نارنج در این شهرستان تولید می شود که بخشی از آن به صورت تازه خوری و بخشی برای تهیه رب نارنج ( چاشنی معروف در تهیه غذاهای محلی مازنی) استفاده می شود.
وی خاطر نشان کرد: با توجه به اینکه نارنج نسبت به خشکی، تنش های محیطی و بیماری های قارچی و باکتریایی مقاوم بوده به عنوان پایه غالب در پیوند انواع مرکبات کاربرد دارد.
رنجبردر ادامه بیان داشت: مازندران با دارا بودن 2350 هکتار باغ های نارنج و تولید 31500 تن نارنج توانسته رتبه نخست را در کشور به خود اختصاص دهد.

اخبار مرتبط