18 تن قارچ خوراکی در گلوگاه تولید شد

غلامرضا قنبری با بیان اینکه 6 ماهه نخست امسال، 18 تن قارچ خوراکی در شهرستان گلوگاه تولید و به بازار مصرف عرضه شد، گفت: در حال حاضر 7 بهره بردار گلوگاهی بصورت پیوسته و مداوم و پنج بهره بردار بصورت دوره ای و ناپیوسته به پرورش قارچ خوراکی در 12 واحد تولیدی قارچ اشتغال دارند.

وی متوسط عملکرد قارچ را 20 تا 25 درصد در هر تن کمپوست اعلام کرد و افزود: میزان مصرف آب در تولید این محصول بسیار پایین است.

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان گلوگاه با بیان اینکه قارچ‌های خوراکی بویژه قارچ تازه، حاوی مقدار زیادی پروتئین است که مورد نیاز بدن است، ادامه داد: میزان پروتئین موجود در قارچ حدود دو برابر پروتئین بعضی سبزیجات و حبوبات است.

این مقام مسوول با اشاره به اینکه تولید و پرورش قارچ در چهار فصل سال امکانپذیر است، افزود: چون قارچ در محیط فاقد نور تولید می شود در اقلیم های متفاوت نیز امکان تولید آن وجود دارد.

وی گفت: سال گذشته 45 تن قارچ خوراکی در این شهرستان تولید و روانه بازار مصرف شد. 

اخبار مرتبط