بازسازی 250 کیلومتر از جاده‌های عشایری مازندران

سیدصمد کاظمی امروز در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری فارس در شهرستان ساری درباره وضعیت عشایر مازندران با بیان اینکه نخستین‌بار عشایر مازندران دیده شدند، اظهار کرد: ۵ هزار و ۹۲۰ خانوار عشایر در مازندران شناسایی شدند که عمده جمعیت آنان در شهرهای آمل، سوادکوه، بابل و ساری حضور دارند.

وی با اشاره به اینکه برای نخستین‌بار عشایر مازندران دیده شدند، افزود: طی روزهای گذشته پروژه‌های مختلفی را در غرب استان افتتاح کردیم و روزهای سه‌شنبه در سوادکوه و چهارشنبه در نور و آمل افتتاحیه خواهیم داشت.

رئیس اداره امور عشایر مازندران بیان کرد: طی این مدت ۲۵۰ کیلومتر از جاده‌های عشایری که در سیل تخریب شده بود، مرمت و بازسازی شد که افتتاح خواهد شد.

کاظمی تصریح کرد: آب‌رسانی به ۶۷ مرتع  از اعتبارات ملی و توزیع ۱۵۶ تانکر از دیگر پروژه‌های افتتاحی است.

وی با اعلام اینکه ۵۰ پنل خورشیدی از محل اعتبارات استانی در اختیار عشایر قرار گرفته بود، گفت: قرار است  ۲۰۰ پنل ازسوی  شرکت برق منطقه‌ای نیز در اختیار عشایر قرار گیرد.

اخبار مرتبط