تولید سالانه 116 تن قارچ خوراکی در نور

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان نور از تولید سالانه 116 تن قارچ خوراکی در این شهرستان خبر داد.

به گزارش مازند روز به نقل از  خبرنگارآریادفترمازندران درشهرستان نو، حبیب اله رنجبر گفت: قارچ خوراکی خصوصا به صورت تازه حاوی مقادیر فراوانی پروتئین مورد نیاز بدن بوده که از این لحاظ میزان پروتئین آن دو برابر پروتئین اغلب سبزیجات و سایر حبوبات است.

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان نور با بیان اینکه این شهرستان دارای 9 واحد پرورش قارچ خوراکی با تولید سالانه 116 تن است، اظهار داشت: 4 واحد نیمه صنعتی پرورش قارچ خوراکی به مساحت یک هزار مترمربع با ظرفیت تولید 100 تن در سال در این شهرستان فعال است.

وی افزود: به منظور ساماندهی و حمایت از مشاغل خانگی، 5 واحد خانگی پرورش قارچ خوراکی به مساحت 180 مترمربع با ظرفیت تولید 16 تن در سال در این شهرستان در حال فعالیت است که منجر به درآمدزایی و ایجاد اشتغال شده است.

 

اخبار مرتبط