تولید ۴۵۷ تن عسل در ساری

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان ساری از تولید ۴۵۷ تن عسل در این شهرستان خبر داد.

ه گزارش روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی مازندران، رضا پورفلاح با بیان اینکه کندوی زنبور عسل، علاوه بر عسل، محصولات و فرآورده‌های متنوعی مانند، زهر زنبور عسل، موم، بره موم، ژل رویال و گرده گل دارد که به لحاظ ارزش اقتصادی و درمانی در مرتبه بالاتر از عسل قرار دارند.

وی تصریح کرد: زهر زنبور عسل در درمان بیماری‌های سیستم ایمنی کاربرد دارد و بره موم یا Bee glue خاصیت آنتی بیوتیک طبیعی را داشته که این ماده یکی از محصولات کاربردی و مفید زنبور عسل است و از مقادیر مختلف موم زنبور و رزین‌ها تشکیل می‌شود.

مدیر جهاد کشاورزی ساری خاطرنشان کرد: ژل رویال، ماده غذایی لاروها در سه روز اول زندگی است این ماده غذایی، ارزش افزوده بسیار بالایی دارد و در جلوگیری از آلزایمر، فشار خون، تصلب شرائین و سرطان موثر بوده که بسیار مغذی و نیرو بخش است و به عنوان غنی‌ترین ماده مغذی بیولوژیک شناخته می‌شود.

پورفلاح با اشاره به تولید ۴۵۷ تن عسل در این شهرستان گفت: امسال ۵۰۳ زنبوردار این شهرستان و ۵۲ هزار و ۷۶۸ کلنی در سرشماری زنبور عسل در این شهرستان شرکت کردند.

وی به باغداران تاکید کرد: ارزش اقتصادی گرده افشانی زنبور عسل، بسیار بیشتر از عسل و موم تولید شده توسط این حشره است، به همین دلیل در برخی کشورها به صاحبان کندوهای عسل، برای استقرار کندو در باغ‌ها و مزارع مبالغ بالایی پرداخت می‌شود.

مدیر جهاد کشاورزی ساری با بیان اینکه اینکه پرورش گل و گیاه، قارچ، داروهای گیاهی و به ویژه تکثیر و پرورش زنبور عسل از فعالیت هایی است که زمینه بالقوه‌ای برای ایجاد اشتغال دارد، یادآور شد: پرورش زنبور عسل یکی از کم هزینه‌ترین راه‌ها برای ایجاد اشتغال و کسب درآمد خانوادگی است که با قابلیت‌هایی بالایی که دارد می‌تواند کمک بزرگی به اقتصاد خانواده شود.

اخبار مرتبط

چرا امنیت غذایی ایران نباید به یک بندر و یک مسیر ارزی گره بخورد؟