انتقال گاز در نوشهر

توسعه گردشگری و انتقال گاز در ۶۴ روستای نوشهر

فرماندار نوشهر گفت: توسعه راه‌های روستایی، انتقال گاز و گردشگری در بیش از ۶۴ روستای شهرستان در دستور کار دولت قرار دارد تا اقتصاد پایدار و فرهنگ روستایی ارتقا یابد.

به گزارش خبرگذاری مازند روز به نقل از خبرگزاری فارس از نوشهر؛ شاهرخ جهانشاهی فرماندار شهرستان نوشهر، در مراسم افتتاح مخزن آب شرب روستای انگاس کجور با تبریک روز روستا و عشایر گفت: از زمان حضورم در شهرستان، اقدامات قابل توجهی در بخش کجور انجام شده و توسعه راه‌های روستایی و انتقال گاز یکی از دغدغه‌های اصلی ما بوده است.وی افزود: انتقال گاز در بخش‌های مختلف کجور در حال انجام است و طبق برنامه زمان‌بندی، پیش‌بینی می‌شود تا سال آینده این پروژه به بهره‌برداری برسد و این اقدام به ویژه در روستاهایی که پیش‌تر با مشکلات بیشتری مواجه بودند، در حال اجراست و لوله‌گذاری همچنان ادامه دارد.جهانشاهی با تأکید بر اهمیت روز روستا و عشایر گفت: این مناسبت فرصتی مغتنم برای اشاعه آداب، رسوم و فرهنگ روستایی است و در کنار آن باید به توسعه اقتصاد پایدار روستاها نیز توجه ویژه شود.وی ادامه داد: شهرستان نوشهر با بیش از ۶۴ روستا و ۶۷ آبادی ظرفیت بالایی برای توسعه گردشگری دارد. از ۲۹ عنوان گردشگری کشور، تقریبا همه در این شهرستان وجود دارد و مناطق بکر مانند انگاس و کندلوس فرصت‌های بی‌نظیری برای جذب گردشگر و ایجاد اقتصاد پایدار فراهم می‌کنند.

فرماندار نوشهر تصریح کرد: روستای کندلوس به زودی یکی از ۸ روستای نمونه گردشگری کشور خواهد شد و این اقدام می‌تواند تاثیر بسزایی در توسعه پایدار منطقه داشته باشد.وی در پایان گفت: با گسترش زیرساخت‌ها و بهره‌گیری از ظرفیت‌های گردشگری، می‌توان هم اقتصاد روستایی را تقویت کرد و هم فرهنگ و آداب سنتی این مناطق را حفظ کرد.#افتتاح_مخزن_آب#توسعه_روستایی#انتقال_گاز#گردشگری_روستایی#اقتصاد_پایدار#روز_روستا_و_عشایر#فرهنگ_و_آداب_روستا#زیرساخت_آب#گردشگری_ایران

اخبار مرتبط