صدور ۴ فقره مجوز صنعتی فرآوری میوه انجیر در گلوگاه

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای مرکز مازندران، مهدی باباجانی با اشاره به فرارسیدن ماه مرداد، افزایش دمای هوا و در پی آن فراوانی میوه انجیر  در بازار و بازارچه‌های شهر و نیز اطراف جاده‌های شهرستان گلوگاه گفت: انجیر به عنوان مهمترین محصول تولیدی این شهرستان گلوگاه شناخته شده و به طور کامل اُرگانیک و بدونِ هرگونه سم و کود تولید می‌شود.

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان گلوگاه افزود: انجیر سفید گلوگاه به دلیل شیرینی دلچسب و آبدار بودن و نیز دانه‌های فراوان داخل میوه، دارای خواص فراوان برای درمان بسیاری از بیماری‌ها به ویژه مشکلات گوارشی است.

باباجانی با بیان اینکه، هم اکنون فرآوری انجیر در شهرستان گلوگاه سنتی و خانگی انجام می شود گفت: ۴ فقره مجوز صنعتی فرآوری میوه انجیر در این شهرستان صادر شده که ۲ واحد آن در مراحل پایان کار و راه اندازی قرار دارد.

گفتنی است؛ شهرستان گلوگاه دارای ۱۳۵ هکتار باغ انجیر به صورت مجتمع و پراکنده بوده و متوسط برداشت از هر درخت ۳۰۰ کیلوگرم است.

اخبار مرتبط