انتقال واحدهای آلاینده مازندران به مکان مناسب

انتقال واحدهای آلاینده مازندران به مکان مناسب

یکی از الزامات جابجایی واحدهای صنعتی آلاینده در استان جانمایی و شناسایی نقاط مناسب برای استقرار این واحدهاست که باید جدی گرفته شود. انتظار داریم سازمان صمت و شرکت شهرک‌های صنعتی استان نیز پایش و ورود جدی‌تری برای کاهش آلودگی هوا داشته باشند. ضمن این که لازم است برای تولیدکنندگانی که پیوست زیست‌محیطی را در فعالیت خود مد نظر قرار می‌دهند بسته‌های تشویقی در نظر گرفته شود.

این مسئول بر لزوم گسترش و نوسازی ناوگان حمل‌ونقل همگانی استان و خارج کردن خودروهای فرسوده از چرخه حمل و نقل استان نیز تأکید کرد و گفت: در حوزه نوسازی ناوگان حمل و نقل همگانی شهری شهرداری‌ها نقش بسیار پررنگی دارند.

رازجویان با بیان این که هوای سالم و پاک یکی از ویژگی‌ها و مزیت‌های مازندران محسوب می‌شود که نباید آن را به سادگی از دست داد، خاطرنشان کرد: علاوه بر این نکات، اقدامات مهم دیگری مانند جلوگیری از تغییر کاربری زمین‌های باغی و کشاورزی و برخورد با ساخت‌وسازها، مقابله با معادن شن و ماسه متخلف و توزیع بنزین یورو ۴ در استان نیز باید برای جلوگیری از افزایش آلودگی هوا در مازندران مورد پیگیری دستگاه‌های مرتبط قرار گیرد.

معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار مازندران خواستار توجه ویژه فرمانداری‌ها و ادارات جهاد کشاورزی و حفاظت محیط زیست شهرستان‌ها برای مقابله با سوزاندن علوفه و کاه در زمین‌های کشاورزی در فصل برداشت نیز شد.

آلودگی هوای مازندران طی چند سال اخیر به صورت خزنده و نامحسوس پیش رفته و اکنون بنا به اظهارات برخی مسئولان از جمله مدیرکل هواشناسی مازندران این استان در بین پنج استان دارای شاخص‌های بالای آلودگی هواست، اما به دلیل نبود ایستگاه‌های سنجش کیفیت و آلایندگی هوا در مازندران این موضوع پنهان مانده است.

اخبار مرتبط

امامزاده‌ای که با خیانت رضاخان تخریب و تبدیل به بیمارستان شد

اعمال معافیت‌های ویژه در پرداخت پذیره اماکن وقفی در مازندران

رهایی یک محکوم به قصاص نفس در شهرستان آمل

0 نظر

ارسال نظر

capcha