حبیب اله رنجبر گفت: 14 هکتار از اراضی باغی نور به کاشت نارنج اختصاص دارد که عمدتا به صورت باغ های کوچک و محوطه خانه سرا می باشد.
این مقام مسئول از فعالیت 34 بهره بردار در باغ های نارنج نور خبر داد و افزود: سالانه 200 تن نارنج در این شهرستان تولید می شود که بخشی از آن به صورت تازه خوری و بخشی برای تهیه رب نارنج ( چاشنی معروف در تهیه غذاهای محلی مازنی) استفاده می شود.
وی خاطر نشان کرد: با توجه به اینکه نارنج نسبت به خشکی، تنش های محیطی و بیماری های قارچی و باکتریایی مقاوم بوده به عنوان پایه غالب در پیوند انواع مرکبات کاربرد دارد.
رنجبردر ادامه بیان داشت: مازندران با دارا بودن 2350 هکتار باغ های نارنج و تولید 31500 تن نارنج توانسته رتبه نخست را در کشور به خود اختصاص دهد.
خبر قبلی
خبر بعدی
0 نظر