بازدید رئیس سازمان نظام مهندسی کشاورزی مازندران از مجتمع شهید سلیمانی جهاد دانشگاهی

بازدید رئیس سازمان نظام مهندسی کشاورزی مازندران از مجتمع شهید سلیمانی جهاد دانشگاهی

وی تصریح کرد: در هر بخشی که سازمان‌های خصوصی نیاز به کمک داشته باشند این سازمان آماده همکاری با آنها است و بر خلاف سازمان‌های دیگر که یک ساختار واحد دارند نظام مهندسی تمام استان را شامل می‌شود.

خورشیدی با بیان اینکه این سازمان کارشناسان توانمند و عملیاتی در اختیار دارد که برای کمک به ایر سازمان‌ها پا به کار هستند اظها کرد: تا به امروز ٩٧ تفاهم‌نامه با مراکز علمی و پژوهشی دانشگاه‌ها و غیره منعقد کردیم.

وی با اشاره به ظرفیت بالای جهاد دانشگاهی خاطرنشان کرد: برای پیشبرد اهداف سازمانی آمادگی داریم تا با برگزاری جلسات فنی به کمک مجموعه جهاد دانشگاهی مازندران بیاییم.

در ابتدای این دیدار محمدرضا شافعیان رئیس جهاد دانشگاهی ضمن قدردانی از رئیس و اعضای همراه سازمان نظام مهندسی، گفت: ظرفیت‌های مشترک و فرصت‌های خوبی در دو سازمان نظام مهندسی و مجتمع تولیدی تحقیقاتی سردار سلیمانی جهاد دانشگاهی وجود دارد و امیدواریم با هم‌افزایی و تلاش علمی این ظرفیت‌ها را بارور سازیم.

وی با اشاره به اینکه جهاد دانشگاهی یک نهاد علمی و پژوهشی است که ظرفیت‌های بسیار زیادی دارد اظهار کرد: جهاد دانشگاهی مازندران دارای ۴۰ هکتار آب‌بندان در قطعات مختلف بوده که آماده اجرای طرح های مشترک پژوهشی با سازمان‌های مختلف مازندران هستیم.

رییس جهاد دانشگاهی مازندران با اشاره به اینکه در حال حاضر در حال پرورش ماهیان گرمابی در این آب‌بندان ها هستیم گفت: تلاش کردیم به مسائل نگاه علمی و تحقیقاتی داشته باشیم.

شافعیان خاطرنشان کرد: با وجود ظرفیت‌های فراوان جهاد دانشگاهی همچنان در دریافت برخی مجوزهای لازم برای پیشبرد اهداف تحقیقاتی خود که در جهت توسعه مازندران است با مشکل مواجه هستیم و در پژوهش‌ها به موانع سازمانی برخورد می‌کنیم که امیدواریم این مشکلات هر چه زودتر برطرف شود.

وی تصریح کرد: جهاد دانشگاهی نخستین تولیدکننده نیمه‌صنعتی جلبک در مازندران است و قطب تولید جلبک در جهاد دانشگاهی کشور محسوب می‌شود.

شافعیان خاطرنشان کرد: موانعی در دریافت مجوزهای لازم برای توسعه صنعتی جلبک وجود دارد که نظام مهندسی مازندران می‌تواند با اتخاذ تمهیدات و دید مثبت این موانع را برطرف کند تا این واحد تولیدی به عنوان قطب کشور در این زمینه معرفی شود.

شافعیان با بیان اینکه در حوزه پژوهش و کشاورزی می‌توان از آن استفاده کرد گفت: جلبک به عنوان مکمل غذایی در خوراک دام و طیور استفاده می‌شود و با توجه به ظرفیت کشاورزی مازندران در بخش دام طیور صدور این مجوزها در تولید صنعتی جلبک می‌تواند به توسعه بخش کشاورزی این استان کمک شایانی کند.

به گزارش ایسنا رییس سازمان نظام مهندسی کشاورزی از مرکز تخصصی آبزی‌پروری. مزارع کشاورزی و آب‌بندان‌ها و مرکز تحقیقات زیست فناوری جلبک سردار شهید حاج قاسم سلیمانی جهاد دانشگاهی مازندران در چپکرود جویبار بازدید به عمل آورد.

انتهای پیام

اخبار مرتبط

0 نظر

ارسال نظر

capcha