جشنواره شعر تبری «نوج» منطقه‌ای می‌شود

جشنواره شعر تبری «نوج» منطقه‌ای می‌شود

به گزارش مازندروز به نقل از خبرگزاری فارس، جلسه هماهنگی و مراسم رونمایی از چهارمین جشنواره شعر تبری «نوج» چهارشنبه شب با حضور مدیر کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان مازندران، فرمانداران سوادکوه و سوادکوه‌شمالی و مدیران ادارات و نهاد‌های و برخی شرکت‌های تعاونی و خصوصی به میزبانی فرمانداری سوادکوه برگزار شد.

 

*۲۵۰ تعریف از فرهنگ

فرماندار سوادکوه با بیان اینکه احساس می‌کنیم با رشد تکنولوژی دچار فقر فرهنگی شدیم، گفت: باید به دنبال شناخت خلاهای فرهنگی باشیم و برای پُر‌کردن شکاف فرهنگی جامعه تلاش کنیم.

سعید یزدانی با اشاره به ۲۵۰ تعریف از فرهنگ، فرهنگ را «همه دستاوردهای مادی و معنوی بشر» ذکر کرد و افزود: زبان مازندرانی دچار خطر و بحران است و با استفاده از روش‌های مختلف باید برای تقویت زبان مازندرانی تلاش کنیم و زبان، اولین وسیله ارتباطی بشر است و به فرزندانمان استفاده از زبان مازندرانی را آموزش دهیم.

*آلاشت میزبان چهارمین جشنواره شعر تبری «نوج»

وی با بیان اینکه «نوج» به معنای جوانه‌ است و جشنواره شعر تبری «نوج»، نیاز به رشد دارد و تنها متعلق به یک اداره و نهاد نیست، گفت: تلاش کنیم تا جشنواره «نوج» با ثبت در تقویم سوادکوه روز خوبی برای مردم سوادکوه رقم بخورد.

فرماندار سوادکوه از تشکیل کمیته‌های؛پشتیبانی، فرهنگی، اطلاع‌رسانی، تشریفات و گردشگری برای چهارمین جشنواره شعر تبری «نوج» برای نیمه دوم اسفند‌ماه به میزبانی شهر الاشت سوادکوه خبر داد

* سوادکوه مهد شعر بومی مازندران

مدیر کل فرهنگ و ارشاد اسلامی مازندران با تقدیر از عزم جدی برای برگزاری جشنواره شعر تبری «نوج» در شهرستان‌های سوادکوه و سوادکوه‌شمالی، گفت: توجه به فرهنگ عمومی از اولویت‌های اصلی ما در استان مازندران است و چهارمین جشنواره شعر محلی «نوج» هم در همین راستا است.

عباس زارع از تهدید جدی فرهنگ بومی و لزوم برنامه‌ریزی برای تقویت آن برای مردم استان خبر داد و افزود: توجه به زبان و گویش تبری در خانواده مورد نظر باشد و برنامه‌ریزی برای آغاز سال تبری و برگزاری هفته مازندران برای احیای فرهنگ بومی اجرایی شد و جشنواره شعر بومی تبری «نوج» در تقویم مازندران ثبت است.

* جشنواره شعر تبری «نوج» منطقه‌ای می‌شود

وی به بخش‌های آزاد و ویژه چهارمین جشنواره شعر تبری «نوج» اشاره و سوادکوه را مهد شعر بومی مازندران توصیف و خاطر نشان کرد: جغرافیای فرهنگ و گویش تبری تنها به مازندران محدود نیست و از استان‌های دیگر هم اشعار تبری دریافت می‌شود و برای سال آینده جشنواره شعر تبری «نوج» به صورت منطقه‌ای برگزار می‌شود.

زارع با بیان اینکه اگر در حوزه فرهنگ بومی کار نکنیم در سال‌های آینده دچار مشکل می‌شویم، اظهار کرد: علاقه‌ای به برگزاری جشنواره‌های پرهزینه نداریم ولی جشنواره «نوج» سرمایه‌گذاری فرهنگی است.

مدیر کل فرهنگ و ارشاد اسلامی مازندران، گفت: تقاضای من این است که از چهره‌های تکراری در جشنواره «نوج»، جلوگیری کنیم و از چهره‌های جوان و نوجوان برای گسترش فرهنگ بومی استفاده کنیم.

اخبار مرتبط

حمایت شهرداری ساری از فعالیت‌های کانون پرورش فکری مازندران

قصه‌گوی مازندرانی رتبه نخست جشنواره قصه‌گویی را کسب کرد

0 نظر

ارسال نظر

capcha