تشدید نظارت بهداشتی در مراکز عرضه فرآورده‌های خام دامی

تشدید نظارت بهداشتی در مراکز عرضه فرآورده‌های خام دامی

به گزارش مازند روز به نقل از  خبرگزاری صداوسیما، مدیر کل دامپزشکی مازندران گفت: بمنظور جلوگیری از انتشار ویروس کرونا اقدامات نظارتی و کنترلی از سوی بازرسان بهداشتی دامپزشکی استان بر واحد‌های صنعتی اعم از کشتارگاه‌های دام و طیور، کارگاه‌های بسته بندی مواد پروتئینی، کارخانجات جوجه کشی، واحد‌های صنعتی پرورش مرغ، آبزیان، قصابیها، مرغ فروشی ها، رستوران‌ها و همه مراکزی به نوعی از فرآورده‌های خام دامی استفاده می‌کنند تشدید شد.
سید حسین رضوانی افزود: ضدعفونی روزانه واحد‌های صنعتی در دستور کار قرار گرفت و حذف دستگاه‌های ثبت اثر انگشت برای ورود و خروج پرسنل، استفاده از ماسک، چکمه، کلاه و دستکش برای پرسنل و کارگران واحد‌ها اجباری شد.
او گفت: شهروندان برای حفظ سلامت خود و خانواده از محصولات بسته بندی شده استفاده کنند و به هیچ عنوان از مرغ فله طعم دار که به نوعی در مرغ فروشی‌ها قطعه بندی می‌شود و افزودنی‌هایی همچون سبزیجات، رنگ زعفران و یا ادویه‌های مختلف اضافه شده جداً پرهیز کنند.
مدیر کل دامپزشکی مازندران تاکید کرد از خریداری تخم مرغ‌هایی که بدون شناسنامه و بصورت نامشخص و خارج از یخچال نگهداری می‌شوند پرهیز کنند.
رضوانی افزود: تخم مرغ مصرفی را باید بصورت بسته بندی و یا اینکه تاریخ تولید بر روی آن درج شده از یخچال مراکز عرضه تهیه کنند.

او با بیان اینکه ممنوعیت فرآوری و طعم دار کردن گوشت قرمز و سفید در مراکز عرضه معمولی گفت: چرخ کردن گوشت فقط بنا به درخواست مشتری و در حضور متقاضی با رعایت ضوابط بهداشتی مجاز است.

اخبار مرتبط

نظارت دقیق بر شیوه نامه‌های بهداشتی مدارس مازندران

0 نظر

ارسال نظر

capcha