تولید برنج رنگی توسط پژوهشگر مازندرانی

تولید برنج رنگی توسط پژوهشگر مازندرانی

دکتر کربلایی محقق و پژوهشگر مازندرانی پس از سال‌ها تلاش موفق شد برنجی از نوع رنگی و سبوس دار که برای گوارش و درمان بسیاری بیماری‌ها مفید است تولید کند.

این محقق مازندرانی کار خود را در روستای آقا ملک، جایی که در شالیزارهایش برنج به جای خوشه‌های طلایی سیاه می‌روید انجام داد؛ دستاوردی که ۳۲ سال در زمینه برنج تحقیق می‌کند آنهم نه فقط در ایران در کشور‌های مختلف.

برنج‌های رنگی سبوس دار که با تلاش وسیع‌تر و عمیق‌تر برای نتیجه بیشتر و بهتر به دست امد دارای خواص های بسیاری از جمله فیبر بالا که برای گوارش مناسب است می باشد، همچنین دارای آنتی اکسیدان و ضد سرطان است.

روز پژوهش ۲۵ آذر ماه است و بیش از ۴۰ مرکز پژوهش در استان مازندران فعالیت می‌کنند.

بنیامین مرشدی در گزارشی به سراغ این محقق رفته تا حاصل زحمات ده‌ها ساله او را به تصویر بکشد

اخبار مرتبط

سال طلایی برای شالیزارهای مازندران

آغاز برداشت برنج رتون در مازندران

سرپرست معاونت توسعه بازرگانی و صنایع کشاورزی جهاد کشاورزی مازندران از اجرای رزمایشی گسترده برای بررسی ثبت موجودی برنج در سامانه جامع انبارها خبر داد و گفت: این طرح با همکاری پلیس امنیت اقتصادی، دادستا

0 نظر

ارسال نظر

capcha