کشف و ضبط 72 قبضه سلاح شکاری در مازندران

مأموران یگان حفاظت محیط زیست بابل از قرق شکنان در آب بندان بصرا لاله آباد این شهرستان 52 قبضه سلاح شکاری و تعدادی فشنگ کشف و ضبط کردند.

در آمل مأموران یگان حفاظت محیط زیست این شهرستان طی چند روز حین  گشت و کنترل درحوزه استحفاظی منطقه دابودشت، در منطقه کوهستانی و حفاظت شده لهاش و دشتسر تعداد 10 شکارچی غیرمجاز به همراه 10 قبضه سلاح شکاری، یک قطعه مرغابی، یک قطعه حواصیل خاکستری و جمجمه یک رأس شوکا دستگیر و در ادامه مأموریت 26 رشته دام هوایی جمع آوری، 4 جایگاه استقرار شکارچیان تخریب و 9 قطعه پرنده گرفتار در دام هوایی شکارچیان رهاسازی کردند.

در محمودآباد مأموران یگان حفاظت محیط‌زیست در عملیات مشترک با مأموران نیروی انتظامی این شهرستان از شکارچیان غیرمجاز 5 قبضه سلاح شکاری کشف و ضبط کردند.

مأموران یگان حفاظت محیط‌زیست شهرستان ساری نیز حین گشت و کنترل در حوزه استحفاظی از دو شکارچی غیرمجاز 2 قبضه اسلحه کشف و ضبط کردند.

مأموران یگان حفاظت محیط زیست میاندورود در پناهگاه حیات وحش دشت ناز حین گشت و کنترل در حوزه استحفاظی دو متخلف غیرمجاز را به همراه 2 قبضه سلاح شکاری دستگیر کردند.

مأموران یگان حفاظت محیط‌زیست میانکاله حین گشت و کنترل در تالاب لپوی زاغمرز یک شکارچی غیرمجاز به همراه 1 قبضه سلاح شکاری و لاشه یک قطعه باکلان دستگیر کردند.

لازم به ذکر است، متخلفان با تشکیل پرونده به مراجع قضایی معرفی شدند

اخبار مرتبط