دادستان عمومی و انقلاب جویبار، از کشف و ضبط ۵ هزار کیسه آرد قاچاق در این شهرستان خبر داد و گفت: ۶ متهم اصلی احتکار عمده آرد در جویبار دستگیر شدند.
۶ متهم احتکار عمده آرد در جویبار دستگیر شدند
دادستان عمومی و انقلاب جویبار، از کشف و ضبط ۵ هزار کیسه آرد قاچاق در این شهرستان خبر داد و گفت: ۶ متهم اصلی احتکار عمده آرد در جویبار دستگیر شدند.
به گزارش خبرگزاری فارس از مازندران، حمیدرضا آقایی با اعلام این خبر اظهار کرد: در اجرای طرح مقابله با اخلالگران نظام اقتصادی و در پی نظارتهای مستمر و دریافت گزارشهای مردمی مبنی بر فعالیتهای غیرقانونی در حوزه احتکار و اختفای مواد غذایی اساسی، تحقیقات گستردهای در این خصوص، توسط بازپرس پرونده آغاز شد.
وی افزود: این تحقیقات به شناسایی و کشف یک انبار غیرمجاز حاوی ۵ هزار کیسه آرد باهدف ایجاد کمبود مصنوعی و اخلال در بازار و زنجیره تأمین نان، به عنوان کالایی اساسی و حساس، منجر شد که در این راستا ۶ متهم اصلی احتکار عمده آرد در جویبار دستگیر شدند.
دادستان عمومی و انقلاب شهرستان جویبار، احتکار کالاهای اساسی و اخلال در نظام اقتصادی کشور را از جمله عناوین اتهامی متهمان عنوان و تاکید کرد: پس از جمع آوری ادله و مستندات کافی و تفهیم اتهام، قرار تأمین مناسب از سوی مقام قضایی برای ۶ متهم اصلی پرونده صادر شد.
آقایی تصریح کرد: به منظور واکاوی دقیق تمامی ابعاد این پرونده، بررسی اسناد و مدارک کشف شده و نیز دفاعیات متهمان، قرار کارشناسی از سوی مقام قضایی صادر شده تا با دقت و جزئی نگری بیشتری به این موضوع رسیدگی شود.
#دادستان
#دستگاه_قضا
#احتکار
#پلمب
0نظر